Mosás egykor és ma

Vázlat

A következő tevékenységek során körülnézhettek a fürdőszobában (vagy egyéb, mosásra használt helyiségben), hogy mit is használtok ti a mosáshoz.

A továbbiakban bíztatunk, hogy oldjátok meg a régi mosással kapcsolatos feladatokat, higgyétek el,tanulságos lesz! Valamint tényleg nem haszontalan kikérdezni a nagyit, esetleg a dédit, hogy hogyan is csinálták ők régen?

Majd megnézzük, hogy mi a ma elterjedt mosás és hogyan csinálhatjuk ezt minél környezetbarátabb módon. Akinek van kedve, azt egy kis kísérletezésre is hívjuk! Ezt a legjobb, ha csapatokban végzitek, mert egyrészt nem unalmas, másrészt együtt könnyebb a szükséges eszközöket beszerezni, a kísérletet előkészíteni!

Végül megoldhattok egy kvízt, hogy lássuk, ki mennyire van otthon a környezetbarát mosásban. Reméljük, eddigre már tudjátok, hogy milyen mosószert érdemes Anyunak, vagy a nővéreteknek beszerezni.

Étel-Ital

Jó munkát és szórakozást kívánunk a feladatokhoz, és örömmel veszünk minden visszajelzést!
Amennyiben hasznosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa a Magosfa alapítványt.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

There isn’t a Planet B! - CSO-LA/2017/388-137 A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával újult meg. Ennek a weboldalnak a tartalma kizárólag a Magosfa Alapítvány felelőssége és semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió álláspontját tükrözőnek.

Eredeti program támogatója

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.

Ez a kiadvány (weboldal) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

MigaProject.eu - 2020